3.12.10

ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ ΝΕΩΝ VILLAGE CINEMAS, ΣΤΟ ATHENS METRO MALL, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Πιστά στο ραντεβού που είχαν δώσει με τους φίλους του κινηματογράφου ήταν τα νέα Village Cinemas στον Άγιο Δημήτριο. Την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία του νέου πολυκινηματογράφου, παρουσία του
Προέδρου της Village, κ. Δημήτρη Κοντομηνά και του Δ/κου Συμβουλίου της εταιρίας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Ο καινούργιος πολυκινηματογράφος αποτελείται από 5 αίθουσες, με οθόνες μεγαλύτερων διαστάσεων, 2 από τις οποίες, υποστηρίζουν τεχνολογία  3D. Η συνολική χωρητικότητα των 5 αιθουσών ανέρχεται σε 977 θέσεις. Στα νέα Village Cinemas πέρα από αγαπημένες ταινίες  οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στο maximum, στο Eat & Drink, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δίνει την δυνατότητα για φαγητό, ποτό και games. Αν πάλι θέλουν να αγοράσουν συλλεκτικά δώρα από ταινίες μπορούν να επισκεφτούν το Village Movie Store.Ειδικά για τον Άγιο Δημήτριο, τα Village Cinemas δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο στους φίλους του κινηματογράφου. Από τις 30 Νοεμβρίου, διανέμονται σε όλους τους επισκέπτες των νέων Village Cinemas, εκπτωτικά κουπόνια αξίας 2€, έκπτωση που μπορούν να εξαργυρώνουν στο εισιτήριο τους, στην επόμενη επίσκεψή τους στον πολυκινηματογράφο. Η παραπάνω ενέργεια θα έχει ισχύ μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2011.

Τα νέα Village Cinemas στον Άγιο Δημήτριο έρχονται να προστεθούν στην οικογένεια της Village που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά το 1997 με την έναρξη λειτουργίας των Village Cinemas, στο Μαρούσι, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή, με την δημιουργία του πρώτου multiplex.
Τα Village Cinemas διαθέτουν ήδη στην Ελλάδα 6 πολυκινηματογράφους υψηλών προδιαγραφών: Village Cinemas στο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο The Mall Athens, Village Cinemas στο εμπορικό κέντρο Village Shopping & More στο Ρέντη, Village Cinemas στο Φάληρο, Village Cinemas στο Παγκράτι, Village Cinemas στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη και Village Cinemas στο Βόλο.

Με την έναρξη των νέων Village Cinemas στον Άγιο Δημήτριο ο αριθμός των αιθουσών του ομίλου της Village έφτασε τις 69, εκ των οποίων οι 17 υποστηρίζουν τεχνολογία 3D.

ΠΗΓΗ: myfilm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More